Vintage Brooche Bouquets

Een bruidsboeket gemaakt van broches en sieraden, dit is de nieuwste trend op het gebied van bruidsboeketten! Deze trend is overgewaaid uit Amerika en nu ook te bestellen bij Sequoia Floral Design!
_92T8131siteHet unieke aspect van een broche boeket is dat het eeuwig houdbaar is en bestaat uit broches en sieraden. U kunt zelf broches aanleveren, bijvoorbeeld erfstukken uit uw familie, dit maakt uw boeket nog waardevoller. Ook ga ik graag voor u op zoek naar de perfecte combinatie van broches en sieraden voor uw bruidsboeket.

Het maken van een broche boeket is een zeer precies en arbeidsintensief project. Er komt veel creativiteit en handwerk bij kijken en dit maakt het boeket prijziger dan een boeket gemaakt van verse bloemen. Echter kunt u voor altijd genieten van dit boeket, bijvoorbeeld door hem onder een mooie glazen stolp te plaatsen.

Het boeket is maatwerk en dus precies vorm te geven zoals u dat wenst. De hoeveelheid/soort broches en de maat van het boeket zijn prijsbepalend. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld andere materialen aan het boeket toe te voegen. In overleg is er uiteraard van alles mogelijk! De gemiddelde prijs van een broche boeket ligt op 200 euro.

trouw1

Neem vrijblijvend contact op met Sequoia Floral Design voor meer informatie over het Broche Boeket!