Workshops

Sequoia Floral Design biedt u workshops aan in uw eigen omgeving of voor u georganiseerd op locatie. Lijkt het u ook leuk om met vriendinnen of collega’s een creatieve workshop te volgen? Wilt u de verjaardag van uw kind vieren met een crea bea kinderfeestje? Of wilt u een groep ouderen een gezellige middag bezorgen?

Sequoia Floral Design regelt graag voor u een gezellige middag of avond waarin u een mooie creatie kunt maken onder het genot van een drankje en wat lekkers.

Binnenkort komen er weer nieuwe workshops aan, houdt de website hiervoor in de gaten.

DSC_8044site

Winterworkshop 2016

Winterworkshop 2016

WINTERWORKSHOPS 2015

De Winterworkshops van Sequoia Floral Design staan weer voor de deur! Schrijf je nu in voor een van de volgende data:

- Woensdag 9 december vanaf 19:30
- Donderdag 10 december vanaf 19:30
 
De locatie is zoals gebruikelijk in de kerk aan de Hoofdweg 691 te Hoofddorp.
 
Graag inschrijven VOOR vrijdag 4 december i.v.m de inkopen die na deze datum plaatsvinden.
 
Ik hoop jullie weer te mogen verwelkomen voor een gezellige creatieve workshop!
Winterworkshop 2015

KERSTWORKSHOP 2014

De Kerstworkshops van Sequoia Floral Design zijn er weer!! We gaan een unieke arrangement maken. We bekleden zelf een spiegel door middel van bijvoorbeeld zelfgemaakte kerstboompjes.

Woensdag 10 december vanaf 19:30

Donderdag 11 december vanaf 19:30

Maandag 15 december vanaf 19:30

Geef je dus nu gezellig op voor deze creatieve workshop om een mooi arrangement te maken waarmee je je huis een gezellige kerstsfeer geeft!

Kerstworkshop 2014

HERFSTWORKSHOPS 2014

De herfstworkshops van Sequoia Floral Design zijn er weer!! We gaan een unieke arrangement maken. We bekleden zelf de krans en gebruiken deze vervolgens als basis voor het arrangement. Dit bloemstuk is prachtig in huis, maar kun je uiteraard ook prachtig op de tuintafel neerleggen.

Geef je dus nu gezellig op voor deze creatieve workshop om een mooi arrangement te maken waarmee je je huis een gezellige herfstsfeer geeft!

  Herfstworkshop 2014  DSC_0043  DSC_0009

De workshops vinden plaats op donderdagavond 2 oktober vanaf 19:30, vrijdagavond 3 oktober vanaf 19:30 of zaterdagmiddag 4 oktober vanaf 14:30  in de kerk aan de Hoofdweg 693 te Hoofddorp (kruising Hoofdweg/Ter veenlaan). Voor koffie/thee en wat lekkers wordt gezorgd, heb je een scherpe schroevendraaier? neem deze dan mee, samen met een keukenmesje en een snoeischaar!

Ik hoop jullie allen weer te verwelkomen voor een gezellige workshop!